måndag 22 november 2010

Kalla fakta om Söderhamn på TV4 Play

Oj, vilka reaktioner det blev efter reportaget om hur lilla norrländska Söderhamn blev ett av SD:s starkaste fästen. Tack för alla positiva kommentarer via mejl, facebook, twitter, sms och telefon. Underbart. Reportaget verkar verligen ha slagit an.

På Kalla faktas - och andras - debattforum har det varit som att öppna en dammlucka. Igår kväll vällde det in cirka 500 inlägg i timmen.

En del gillade reportaget om vad som hänt min barndoms hemstad; andra anser att jag är en "rövskalle" och "pk-idiot". De senare känns igen på att de är anonyma och ständigt återkommer till "massinvandringen" och den "vänstervridna journalistkåren" som roten till allt ont här i landet. Och att de, liksom de mest rabiata bland pk-folket, är ovilliga till nyanserad problematisering.

Nu finns "Stackars, stackars Söderhamn" att se på TV4 Play. Egentligen handlar det ganska lite om SD - och ganska mycket om Söderhamn, och Sverige.

Kalla%20fakta%20del%209

Reportaget blev vemodigt vackert, mycket tack vare begåvade Daniel Gökinans arbete med filmning och redigering. Tack Daniel, för ett formidabelt jobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade